Om Lanner

Vill du bli bättre på det du håller på med ökar dina chanser om du slår dig ihop med en vinnarskalle. Jag drivs av att vinna och har tävlat i 931229_10151679691309359_15681755_nhela mitt liv. Att vara coach är något annat än att vara personlig tränare. Jag programmerar, hjälper dig med lyft och ser till helheten. Jag drar mig inte för att vara rak och ärlig för att du ska få valuta för vårt samarbete. Som coach kommer jag att ställa krav och du kommer få känna hur det är att utvecklas med riktig träning.
Jag är känd som den suraste personen i Crossfit men drivs av att jag älskar att jobba med träning och att se folk bli starkare och bättre.

Jag har alltid tränat och tävlat. Golf? visst. Skatebord? japp. Fotboll och Hockey såklart! Boxning och Bjj. Jag har INTE tävlat i body fitness. Idag har jag min utgångspunkt i Crossfit, tyngdlyftning och styrkelyft. Jag har stor förståelse för vad som krävs för att lyckas inom en idrott och kan plocka fram det hos dig. Som coach på Crossfit Solid jobbar jag även med vardagsmotionärer och ser deras framsteg.

Under 2012 placerade jag mig på 24 plats i Regionals (Crossfit EM), vann DM i tyngdlyftning samt MK open och utsågs till sommarens mest vältränade. 2013 opererade jag mitt knä och efter en lång rehabperiod gjorde jag min första tävling, Roslagen 1426743_604782216235030_2006396849_nOpen, hösten 2013, som jag vann.

Utbildningar i urval:

Eleiko strenght coach steg 1

OPT, Assessment & Program Design

Crossfit Lev.1

Annonser

2 tankar om “Om Lanner

  1. Josef Boberg skriver:

    FORTSATT ALL LYCKA TILL ❗

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: